Ameeriklaste lemmikud on «Twilight», «Dr. House» ja Eminem

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«The Twillight Saga: Eclipse» näitlejad Robert Pattinson (vasakul), Kristen Stewart (keskel) ja Taylor Lautner auhinda vastu võtmas
«The Twillight Saga: Eclipse» näitlejad Robert Pattinson (vasakul), Kristen Stewart (keskel) ja Taylor Lautner auhinda vastu võtmas Foto: SCANPIX

Eile USAs Los Angeleses toimunud People´s Choice Awards galal jagati auhindu popkultuuri esindajatele.

37. korda toimunud galal oli viiendat korda õhtujuhiks Queen Latifah, kirjutab msnbc.msn.com.

Nimetatud galal saavad auhindu filmi-, muusika- ja telestaarid, kes on rahva lemmikud.

Selle aasta filmilemmikuks oli «The Twilight Saga: Eclipse». See film sai kokku neli auhinda, kaasa arvatud ka naispeaosatäitja Kristen Stewarti oma.

«Dr. House» kuulutati parimaks teleseriaaliks, telenäitlejate auhinnad said seal peategelasi  kehastavad Hugh Lauri ja Lisa Edelstein.

Näitlejatest said rahva lemmiku auhinna ka Johnny Depp draama kategoorias, Adam Sandler komöödia kategoorias ja Jackie Chan märuli kategoorias.

Parimaks action-filmiks kuulutati «Iron man 2» ja parimaks õudusfilmiks «A Nightmare On Elm Street».

Ameeriklaste lemmikmuusik on Eminem, kes sai auhinna kui parim hip-hop artist ja parim meeslaulja. Naislauljatest meeldis enim Katy Perry, kes sai nii parima naislaulja kui ka internetisensatsiooni auhinna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles