DanceAct toob muusikavideod treeningsaali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: DanceAct

Alates tänasest saab DanceAct tantsustuudios õppida tantsima nagu Pussycat Dolls või Justin Timberlake. MTV muusikavideotest tuntud liikumised ühendab endas uus treeningstiil nimega Videoclip-Dancing.

 

Videoclip-Dancing on uus tantsustiil Eestis, mille vahendusel jõuavad maailmakuulsate popartistide muusikavideotes nähtud tantsud otse trennisaali.

Treeningu eesmärgiks on pakkuda võimalust osa saada teleekraanil ülemaailmselt tuntuks saanud megastaaride nagu Pussycat Dolls, Britney Spears, Justin Timberlake, Christina Aguilera, Missy Elliott ja paljude teiste rahvusvaheliste artistide hittide show-elementidest, liikumistest ja tantsudest. Tänu Videoclip-Dancingu kirevale repertuaarile, milles põimuvad omavahel hiphop-, jazz-, break-, streetdance ning latino, on selle tantsustiili treeningud huvitavad ning täis võimalusi ennast mitmekülgselt tantsus ja füüsises arendada.

 

Videoclip-Dancing on tantsustiil ning kaubamärk, mille kontseptsiooni on töötanud välja üle-saksamaaline tantsuorganisatsioon ADTV (Der Allgemeine Deutsche Tanzlehrerverband), mille peakorter asub Hamburgis. Tänaseks on tantsustiilil Saksamaal juba ligi 200 000 aktiivset fänni. Lisaks on Videoclip-Dancing tänaseks jõudnud Hollandisse, Prantsusmaale, Ungarisse, Norrasse ning Leetu. Aset leiavad ka iga-aastased suured Dance4Fans Euroopa Meistrivõistlused tantsugruppidele.

 

Videoclip-Dancing’u treeninguid viivad DanceAct tantsustuudios igal teisipäeval ja neljapäeval läbi professionaalsed treenerid Jene Walker ja Regina Teino.

Videoclip-Dancing @ DanceAct Tantsustuudio (EST) from DanceAct Tantsustuudio on Vimeo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles