Sel nädalavahetusel Club Atlantis võlub ja võrgutab

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel nädalavahetusel Club Atlantis võlub ja võrgutab.
Sel nädalavahetusel Club Atlantis võlub ja võrgutab. Foto: Klubi Atlantis

Nädalavahetuse juhatab sisse Body & Soul meets R'n'B ja DJ Kerstin ning DJ Anton Must. Reedel ja laupäeval võluvad ja võrgutavad teid Good Vibrations ja Saturday Stardust.

Body & Soul meets R'n'B toob pulti  kord juba varem koos mänginud paari - DJ Kerstin ja DJ Anton Must juhatavad nädalavahetuse sisse pakkudes parimat R'n'B muusikat, mida Tartus leida võib.

Rütmid mis vibreerivad su sees – hõrk, kaasahaarav, ekstaatiline pidu, mis Sind õigele lainele häälestab. Good Vibrations tugevdab immuunsüsteemi kvaliteetse house, mainstreami ja R'n'B rütmidega. Peo kõrvalnähtudeks on parimad sõbrad ja ilusad naised. Muusika salamaailma toovad Teieni Marc F ja Artur F. Sära lisab DJ Simon Jay.

Esmaklassilist võrgutamiskunsti ootame aga teid praktiseerima laupäeval Saturday Stardustile, mille käigus DJ Aasorg tähetolmu klubihittide maailmast saali lennutab ning igaüks sellest osa saada võib. Oma panuse sellesse helide- ja valgusmängu lisab DJ S.A.M.

Ootame Teid võluma ja võrgutama koos meiega.

Lisainfo:

www.atlantis.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles