Kristo Rajasaare: Unistuste Bänd pole kunagi ühegi hitiga maha saanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unistuste Bänd 2010 liikmed ERR stuudios - Mihkel Raud, Rein Rannap, Viljar Norman, Kristo Rajasaare.
Unistuste Bänd 2010 liikmed ERR stuudios - Mihkel Raud, Rein Rannap, Viljar Norman, Kristo Rajasaare. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Eile, 5. jaanuari õhtul selgusid R2 Aastahitt 2010 võitjad, kelleks Eesti arvestuses on Koit Toome lauluga «Mälestused». Publiku meelt lahutas show vältel ka rahva poolt kokku pandud Unistuste Bänd, kes esitas oma versiooni kultusansambli Virmalised tunnuslaulust «Suve hääl».

Laval möllasid Tanel Padar (The Sun, vokaal), Mihkel Raud (Singer Vinger, kitarr), Rein Rannap (klaver), Kristo Rajasaare (Kosmikud, trummid), Viljar Norman (Dramamama, basskitarr), Paul Oja (Toe Tag, elektroonika).

Bändi trummar Kristo Rajasaare arvates pole Unistuste Bänd kunagi ühegi hitiga maha saanud. «Ma ei usu, et ka sellest meie loost tuleb muusika ajalukku mingi suur tempel,» ütles mees ja rõhutas, et tema juba mängib oma unistuste bändis, milleks on loomulikult Kosmikud.

Rajasaare isiklikuks lemmikuks möödunud aastast oli Orelipoiss looga «See alles jääb», mis R2 Aastahiti tabelis platseerus 256 häälega 11. kohale. Välismaistest tõi ta esile ansambli The Black Keys loo «Next Girl», nimetades seda, muigega suunurgas, lihtsalt lahedaks pealkirjaks.

Kuidas meeldis Unistuste Bändi esinemine sulle? Jäta oma arvamus Elu24.ee kommentaariumisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles