Koit Toome: see on uskumatu, selliseid asju ei juhtu!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Mumm

Eile, 5. jaanuari õhtul selgusid R2 Aastahitt 2010 võitjad, kelleks Eesti arvestuses on Koit Toome lauluga «Mälestused» ja välismaalt Eminemi laul koos Rihannaga «Love The Way You Lie».

Koit Toome jaoks oli võit uskumatu. « Selliseid asju ei juhtu. See on nagu kõige uskumatum, et sama plaadi pealt kaks aastat järjest. Ülilahe, et see kolm ja pool kuud ööd ja päevad stuudios tasus ennast ära ja meil õnnestus plaat nii hästi. See on kõige parem stsenaarium, mis saab juhtuda,» oli juba teist aastat R2 Aastahiti tiitliga pärjatud laulja võidu üle üliõnnelik.

Oma lemmikute avaldamisega jäi muusik aga kitsikusse. «See on väga suhteline, mulle meeldivad väga paljud ja ma ei oska öelda ühte parimat. No näiteks meeldib mulle Ines, Lenna. Ott Leplandi lugu «Nagu süte peal sulanud jää», » tõi ta välja vaid mõned kodumaised staarid. Välismaistest artistidest nimetas ta R2 Aastahiti tabelis kõrgetel kohtadel figureerinud Eminemi ning samuti meeldis Toomele Owl City lugu «Fireflies».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles