Kim Jong-uni teenindab teismelistest tüdrukutest koosnev «mõnuarmee» (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjakorealannad
Põhjakorealannad Foto: SCANPIX

Lääne meediasse jõudnud andmetel on Põhja-Korea juhil Kim Jong-unil ja ta lähikonnal teismelistest tüdrukutest koosnev «mõnuarmee», mille liikmed pakuvad juhtidele seksuaalteenuseid.

Teadaolevalt on noorimad «seksisõdurid» vaid 13-aastased, edastab news.com.au.

Lõuna-Koreasse ja Hiinasse põgenenud põhjakorealaste teatel on nende tüdrukute puhul tegemist seksiorjadega, kes peavad osalema ka orgiatel ja joomispidudel, kus mehed on tavaliselt riides ja naised alasti.

Need noored prostituudid saavad erootilise massaaži, laulmise, tantsimise ja etlemise õpetust.

«Mõnuarmee» asutas praeguse diktaatori vanaisa Kim Il-sung, kelle traditsiooni kandis edasi ta poeg Kim Jong-il, kes on Kim Jong-uni isa.

Kui Kim Jong-il 2011. aastal suri, saatis uus juht Kim Jong-un prostituudid laiali, kuulutades riigis välja kolme aasta pikkuse leinaperioodi, kuid nüüd tegutsevad riigijuhte teenindavad noored naised jälle.

Kui seksiteenuseid pakkuvad noored naised on jõudnud 20. eluaastate algusse pannakse nad Kim Jong-uni lähikondlastele mehele ja nad peavad suu kinni hoidma, et pakkusid kunagi seksiteenuseid. Samas on need naised juhi poolne «usalduskink» kindralitele ja poliitikutel.

Siis otsitakse «pensionile läinud» prostituutide asemele uued. Tüdrukud peavad olema ilusa näo ja kehaga ning pikka kasvu nagu modellid.

Välismaale põgenenud põhjakorealaste teatel kammivad Põhja-Korea eliitsõdurid nii linnas kui maal koole läbi, kust kõige ilusamad, kuid ka andekamad tüdrukud välja valitakse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles