Elu24 video: näitleja Merle Palmiste eelolevast suvest: juunis peaks olema paar vaba päeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lookas laud, joovastavad joogid ja Anne Veski laulud - naljasaates «Suur komöödiaõhtu» oli eile suur pidu. Elu24 vestles pärast salvestust Merle Palmistega, kes kehastus muuseas ka legendaarseks lauljannaks Anne Veskiks.

Armastatud näitleja Merle Palmiste rääkis Elu24-le, et sketšisaade erineb sarjadest ja muudest saadetes sellepoolest, et seal peab väga kiiresti reageerima. «Ettevalmistusaeg on väiksem kui seriaalil,» lisas naine, et tegemist on tema jaoks mänguga.

Humoorikad karakterid sünnivad näitlejanna sõnul elust enesest, abiks fantaasia ja ümbrus.

Elus esimest korda sai Palmiste kehastuda ka Anne Veskiks, kes naise ettevalmistusest kuni lavale minekuni jälgis näitlejanna igat sammu. «Ma loodan, et ehk ta jäi rahule. Ma ei ole ise veel näinud, aga lõbus oli seda teha. See oli tore,» rääkis näitlejanna, et närvi sees tal kõige käigus ei olnud.

Foto: Kanal 2 / Erlend Štaub

Juulis saab Merle Palmistet näha Otepääl: «Eelmine aasta tuli meil lavastus välja, «Miljonite lemmik», ja publiku tungival nõudmisel mängime sellel aastal veel,» lisas naine, et juunis peaks tal olema paar vaba päeva.

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles