Saaremaa otsib oma suveniiri

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaal Kaarma vallas asuv seebikoda pakub kohalikku toodet.
Saaremaal Kaarma vallas asuv seebikoda pakub kohalikku toodet. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kuressare linnavalitsus ja Saare maavalitsus kuulutasid välja konkursi “Saaremaa suveniir 2011”, et mitmekesistada maakonda ja linna tutvustavate ning mainet kujundavate suveniiride valikut ja virgutada ühtlasi kohalikku loomepotentsiaali.

Konkursile oodatakse kvaliteetseid suveniire, mis rõhutavad piirkonna omapära, on huvitavad, esteetilised ja väiketöönduslikes kogustes toodetavad.

Konkursitöid võtab vastu ja registreerib Kuressaare turismiinfokeskus ja nende esitamise tähtaeg kukub 29. aprillil kell 16.
 
Linnavalitsuse moodustatud komisjon võtab hindamise aluseks suveniirikonkursile esitatud tööde seotuse piirkonna ajaloo, kultuuri, traditsioonide ja legendidega; nende isikupära ja originaalsuse, sh pakendi ja etiketi; praktilise väärtuse; kvaliteetse teostuse; tiražeeritavuse ja hinna.

Komisjon valib välja kuni 15 tööd ja nende hulgast kolm auhinnalist tööd. Parima suveniiri esitaja saab preemiaks 750 eurot, II koht 500 ja III koht 300 eurot. Konkursile esitatud töödest koostatakse avalik väljapanek.  

Konkursi tingimustega saab tutvuda Kuressaare linna- ja Saare maavalitsuse kodulehel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles