Stingi tütar veetis aastavahetuse koos kallimaga Tallinnas

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coco Sumner koos isa Stingi ja ema Trudie Styleriga
Coco Sumner koos isa Stingi ja ema Trudie Styleriga Foto: mirror.co.uk

Maailmakuulsa inglise muusiku Stingi ja näitleja-produtsent Trudie Styleri tütar, Eliot Paulina Sumner artistinimega Coco (20) veetis aastavahetuse Tallinna Rataskaevu tervisliku toidu restoranis «Von Krahli Aed» koos oma eestlannast tüdruksõbra Age Emily Salajõega.

Tegemist oli kinnise üritusega, mis kestis neljani 1. jaanuari varahommikul. Kohal oli ka restorani mänedžer, Von Krahli Teatri juhi Peeter Jalaka poeg Jaagup Jalakas, kellelt Elu24 püüdis uurida, kas tegu vettpidava faktiga.

Jaagup asja kinnitama ei tõtanud, kuid nentis, et nüüd teab, et kohal oli ka maailmakuulsa muusiku tütar Coco.
 

Eliot aka Coco astub oma kuulsa isa jälgedes. Tütarlaps alustas muusikuteed juba varases nooruses ning kirjutas oma esimese tuntuima loo 15-aastasena.

Coco tuntuimad üllitised on: «I Blame Coco», «2B 2D or not 2B», Bohemian Love», «Darkstar», «Voice In My Head», «Control» ja «No Smile». Coco lugudes on mõjutusi nii reggae, kui pop-punk muusikast.

Coco eestlannast tüdruksõber Age Emily Salajõe on pärit Saaremaalt, külakesest nimega Anepesa, mis asub Kärla vallas. Age töötab Londonis ning on tegus muusikaäris.

Hetkel resideerub paarike Londonis. 

Coco ja Age veetsid nädalakese Tallinnas käsikäes ringi liikudes ning mitmeid trendikaid restorane külastades.  


Coco üks tuntuimatest lugudest on kindlasti  «I Blame Coco feat. Robyn - Caesar ». Kuula lugu! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles