Valgusfestival ootab jõulukuuski

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukuuskedest tuleskulptuurid mullu Kalasadamas toimunud Valgusfestivalil.
Jõulukuuskedest tuleskulptuurid mullu Kalasadamas toimunud Valgusfestivalil. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Sel nädalavahetusel, 7.-9. jaanuarini 10-19 toimub Tallinnas valgusfestivali raames tavapärane kuuskede kogumine.

Raepressi teatel asuvad tähistatud kogumispunktid Kristiine keskuse Tulika tänava poolses parklas, Rotermanni keskuse parklas ja Lasnamäel Tähesaju City kaubanduskompleksis asuva ONOFFi kaupluse juures.

Kuuskede kogumiseks on paigaldatud erikonteinerid, abiks on seal vabatahtlikud.

Mustamäe linnaosa elanikud võivad kuni 15. jaanuarini oma jõulukuused viia otse aadressil Vilde tee 120 asuvale staadionile. 11. jaanuarini on Mustamäe korteriühistutel võimalus oma ühistu kuused kokku koguda ja tellida tasuta äravedu linnaosavalitsusest telefonil 645 7500.

Pärast 9. jaanuari saab kuused viia ka Admiraliteedi basseini juurde.

Kõik inimesed, kes viivad kuuse kogumispunkti, saavad vastu tule ja jää peo väikese reklaamlehe, kus on kirjas info, kuidas kuuse toonud inimene saab veebipoest http://www.ht.ee/ soodustingimustel taimi osta.

Tule ja jää peo raames toimuvad esimesed tuleskulptuuride maailmameistrivõistlused kuuluvad Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 programmi.

15. jaanuaril esitlevad Mustamäel kultuurikeskuse Kaja taga asuval staadionil tuleskulptuure keskkooliõpilased ja tudengid.

16. jaanuaril toimub tuleskulptuuride MMi eelfinaal Admiraliteedi basseini juures. Osalevad võistkonnad Lõuna-Koreast, Venemaalt, Prantsusmaalt, Soomest, Rootsist ja mujalt.

22. jaanuaril toimub tuleskulptuuride MMi finaal Shnelli tiigi ääres.

Kõik Valgusfestivali ettevõtmised on külastajatele tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles