Video: ema jäi kruiisilaevast maha, lapsed seilasid minema

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Youtube´is oleval videol on näha Bahamal Nassau sadamas pisarates ema, kes jäi kruiisilaevast maha, kuid ta lapsed seilasid ilma temata minema.

Kurvastanud emast tegi video Norwegian Cruise Line laeval Norwegian Breakaway olnud reisija Scott Thomas kui laev oli 21. aprillil sadamast lahkumas.

Videol on näha naist sadamakail põlvili vajumas, käsi kokku löömas ja siis neid laeva poole sirutamas.

Ei ole teada, kas naise lapsed jäid 4000 reisijaga laeva pardale omapäi või oli nendega veel mõni täiskasvanu kui alus võttis kursi New Yorgile.

Miks naine laevale hilines, on mõistatus, kuid videot näinute arvates käitus naine vastutustundetult.

«Kruiisireisijatele korrutatakse vahetpidamata, mis kell nad laeval tagasi olema peavad. See naine ei saa enda hiljaks jäämises küll kaptenit süüdistada, sest alus lahkus õigel ajal sadamast,» teatas üks videot näinu.

Teine lisas, et see juhtum on naisele õppetunniks, et ta järgmisel korral õigel ajal sadamas oleks ja lapsi üksinda laevale ei jätaks.

Videol on näha ka kahte meest, kuid ei ole teada, kas need olid sadama töötaja või jäid ka nemad alusest maha.

Norwegian Breakaway on 14 päeva kestval kruiisil Bahama ja Bermuda saarte piirkonnas, reis algas 17. aprillil New Yorgist.

Norwegian Cruise Line ei soovinud juhtunut kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles