Dita Von Teese astub üles «C.S.I.: kriminalistides»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dita Von Tees
Dita Von Tees Foto: SCANPIX

USAs on 20. jaanuaril eetris «C.S.I.: kriminalistid» osa, milles saab näha burleskikuningannat Dita Von Teese`i.

Von Teese sõnul mängib ta seal naist, kellest on huvitatud kriminalist Greg Sanders (Eric Szmanda), kirjutab foxnews.com.

«Mängin naist, kellest on huvitatud mu hea sõbra Eric Szmanda tegelane, kriminalist Sanders. Esialgu pidin olema vaid ühes episoodis, kuid siis anti kolm võimalust. See oli minu jaoks suur väljakutse, kuna on mu tavapärasest esinemisest erinev,» selgitas staar.

Von Teese`i kinnitusel on enamik «C.S.I.: kriminalistid» peaosalisi ta show`d näinud.

«Nad on mind laval näinud. Võtete ajal olid nad suurepärased ja toetavad. Ma ei oska soovida paremat teledebüüti. Selles on sees ka väike stseen mu tulevasest lavaetendusest,» jätkas burleskikuninganna.

«C.S.I.: kriminalistide» Dita Von Teese`iga osa kannab pealkirja «A Kiss Before Frying». Von Teese mängib malbet kooliõpetajat Ellen Whitebridge`i, kes ekskursioonil krimilaborisse armub kriminalist Greg Sandersisse. Samas osas tehakse tagasivaade ja Von Teese mängib ka Whitebridge´i prantslannast vanaema Agnes La Plouffe´i, kes mõrvati.

Lõpuks ilmub Von Teese oma kuulsa striptiisi show`ga.

Eric Szmanda kinnitusel oli Von Teese`iga väga põnev koos töötada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles