Suvel toimub eesti muusika suurpidu «Kokkutulek»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smilers.
Smilers. Foto: Ardi Ilves

 

«Kokkutulekule» tullakse selle aasta 30. juuni õhtul. Lahkuminekut otseselt ei tule, kuid «Kokkutulekule» tulemine ja seal olemine lõppeb 3. juuli kolmanda tunni alguses.

Eesti ilusaimas linnas Haapsalus ja selle ümbruses saavad kokku parimatest parimad ja neid parimaid Eestis juba jätkub. Umbes 5 ruutkilomeetri suurusel festivali alal on 4 pealava, peaaegu 100 tundi parimat kodumaist muusikat, oma klubi ning vingeimat meelelahutust igale vanusele. Täpne esinejate nimekiri koos esinemiste kellaaegadega jäägu esialgu saladuseks, kuid küllap peagi meie koduleht pajatab ka sellest.

«Kokkutulek» on Eesti muusika festival, kus esinevad umbes 100 Eesti esinejat metal-bändidest DJdeni. «Kokkutulekut» planeerides muutusid kõik esinemiskohad meile niivõrd armsateks, et me ei suutnudki valida üritusele pealava, sestap otsustasime nimetada kõik 4 lava pealavadeks. Ka peaesineja leidmisega tekkis «Kokkutuleku» meeskonnal probleeme. Kuna kõikidel esinejatel on väidetavalt pead otsas, siis otsustasime, et omistame kõigile, kes lavale tulevad, peaesineja tiitli.

Saladuskatte all võime öelda, et paljude teiste seas astuvad «Kokkutulekul» üles näiteks Singer Vinger, Smilers, Tanel Padar & The Sun, Metsatöll, Mahavok, Kukerpillid, Karavan, Regatt,  Külalised, Vägilased, Bedwetters, Getter Jaani, Ines, Shanon, Ska Faktor, Traffic, Ott Leppland, Laura Põldvere, Supernova, Paha Polly, HND, Mari Pokinen, Lenna Kuurmaa, Unenäopüüdjad, Birgit Õigemeel, Margus Vaher, Urban Symphony, Noorkuu, Liisi Koikson, Pantokraator ja Bombillaz.

 

Festivali passid ja pääsmed tulevad Piletilevi levisse 1. märtsist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles