Video: ufokütid - Veenusel on suure tõenäosusega ehitised (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veenus
Veenus Foto: SCANPIX

Ufoküttidele ei piisa ainult Marsist, kust juba on leitud palju objekte, mis nende arvates viitavad mõistusega olendite poolt loodule, sest nüüd teatati, et Veenusel on ehitisi.

Sotsiaalmeediasse jõudsid pildid ja video, millel olevat Veenuse «linnad, mõistusega olendite loodud struktuurid ja objektid, mis meenutavad Maal leiduvat», edastab Daily Mail.

Ufoloogide arvates oli Veenusel või on seni tulnukate rass, kellel on kõrgelt arenenud kultuur.

Veenus on teine planeet Päikesest, liikudes orbiidil, mis jääb tähest 108 miljoni kilomeetri kaugusele.

Üks aasta kestab Veenusel 255 Maa päeva ja pöörlemisperiood on 117 Maa päeva ehk pöörlemine ümber oma telje on sel planeedil väga  aeglane.

Veenuse puhul on tegemist kuuma vulkaanilise planeediga, mis pöörleb meie süsteemi teiste planeetidega võrreldes teises suunas.

Enda kohta varjunime mundodesconocido kaustav hispaaniakeelne ufokütt pani Youtube´i video, millel selgitab, et avastas Veenusel «suured linnad» kui oli analüüsinud fotosid sellest planeedist. Ta lõi ka Veenusel asuvatest objektidest 3D mudelid.

«Tegemist on kellegi loodud kummalise kujuga linnadega ja seal asuvatelt objektidelt peegeldub valgust tagasi,» teatas ufokütt.

Mundodesconocido video viib vaatajaid läbi Veenuse «linna» väites, et tegemist on tulnukate rajatud eluasemete või muu sarnasega.

Ufoküti analüüsitud fotod pärinevad Veenuse uurimissondilt Magellan, mis need tegi 1989. aastal. Sond uuris Veenuse pinnavorme, tektoonikat, erosiooni, pinnase ja atmosfääri keemilist koostist ja kivikõrbe, kus kunagi võisid olla veekogusid.

Veenuse pind on 85 protsendi ulatuses kaetud vulkaanilise tegevuse jäänustega, mis võivad jätta mulje, nagu oleks tegemist ehitistega.

Maailma tuntuima ufolehekülje toimetaja Scott Waring UFO Sightings Daily jagas Veenuse kohta käivat infot oma blogis ning arvab samuti, et tegemist võib olla «ehitistega».

Wikipedia: Veenus on Päikese poolt loetuna teine planeet Päikesesüsteemis ning meile lähim planeet, vähim kaugus Maast on 38,2 miljonit kilomeetrit. Tegemist on Maa-tüüpi planeediga, kuna ta on umbes sama suur kui Maa ja ka gravitatsioon on sarnane.  Samas puudub sel planeedil päikesetuule eest kaitsev magnetväli nagu seda on Maal ja selle planeedi pinnal on rõhk kõrge.

Veenuse keskmine temperatuur on 462 kraadi, mis teeb temast meie süsteemi planeetidest kõige kuumema.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles