Sõbrad: Prince`il oli kodus «vandumispurk»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prince 2011. aastal
Prince 2011. aastal Foto: SCANPIX

Hiljuti surnud ameeriklasest popstaari Prince`i sõbrad paljastasid, et tal oli Minnesota villas Paisely Parkis «vandumispurk», kuhu pidi kümme dollarit panema igaüks, kes seal roppusi kasutas.

Laulja oli pühendunud jehoovatunnistaja, mille tõttu ta ei kiitnud heaks roppu keelekasutust, edastab The Telegraph.

«Talle ei meeldinud ropud väljendid ega ka ta usu mahategemine, selle suhtes oli ta kindlal seisukohal. Kõik, kes midagi rohkem või vähem roppu kasutasid, pidid tema juures olles selle eest maksma. Ükskord lõin Prince`il külas olles põlve ära ja ütlesin «kurta võtku». Ta küsis kohe, et mida ma ütlesin,» meenutas sõber James Lundstrom, kes samuti on jehoovatunnistaja.

Ükskord saabus Prince`koju proovi tegema ropu suuga taustalaulja, kes kohe pärast sisenemist pani «vandumispurki» peotäie kümnedollarilisi.

Prince`ist sai jehoovatunnistaja 2003. aastal ja ta osales oma kodulähedases jehoovatunnistajate kirikus jumalateenistustel, kus teda tunti kui vend Nelsonit.

Möödunud pühapäevasel jumalateenistusel teatas pastor, et vend Nelson suikus igavesele unele.

Jehoovatunnistajate koguduse sekretäri Bruce McFarlandi sõnul oli muusik ebatavaliselt häbelik ning külastas sageli jumalateenistusi, kaasas oma piibel, mille vahel oli tähtsate kohtade äramärkimiseks post-it kollased paberid.

57-aastane Prince leiti surnuna möödunud neljapäeval ta kodust Paisley Parkist.

Nädal enne ta surma tegi staari eralennuk hädamaandumise Illinoisis, kus ta väidetavalt sai ootamatu haigestumise tõttu meditsiiniabi. Hiljem selgus, et ta vajas kerge narko üledoosi tõttu ravi.

Prince`i muusikalise kaastöötaja ja lähedase sõbra Sheila E sõnul on sõpruskonnal plaanis muuta Paisely Park muuseumiks, kus oleks näha Prince`ile tähtsaid asju, kaasa arvatud ta trummid ja mootorrattad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles