Kuula: hädaabikõne paljastab, mis juhtus Prince'i eralennuki pardal kuus päeva enne laulja surma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prince
Prince Foto: SCANPIX

Prince'i eralennuk tegi hädamaandumise vaid kuus päeva enne laulja surma ning väidetavalt oli põhjuseks see, et laulja sai valuvaigistitest üledoosi.

Meediasse jõudis helisalvestis üle-eelmisest neljapäevast, kui Prince'i lennuk oli sunnitud maanduma Illinois's vaid tunniajase lennu kaugusel oma kodust Minnesotas, kirjutab The Sun.

Heliklipist saab kuulda, kuidas lennujuht rahulikult kinnitab, et kiirabi ootab lennuki maandumist.

Ta küsib ka, kas patsient on nais- või meessoost, millest võib järeldada, et piloot ei öelnud, kellega tegu on. Prince'i lennuk identifitseeriti numbriga «990». 

57-aastane laulja viidi seejärel haiglasse, kus talle tehti «päästesüst». Tegemist on ravimiga, mida manustatakse tavaliselt uimastite üledoosi saanud patsientidele. Arstid soovitasid lauljal 24 tunniks haiglasse jääda, kuid ta lahkus juba kolme tunni pärast, kuna talle ei võimaldatud privaatpalatit. Väidetavalt oli ta siis üsna kehvas seisus.

Järgmisel päeval ilmus Prince fännide ette ja ütles: «Oodake paar päeva, enne kui te palvetamisele aega raiskama hakkate!»

Prince'i pikaaegselt ravimitega varustanud isik väidab aga, et laulja oli tugevatoimelistest valuvaigistitest sõltuvuses üle 25 aasta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles