Marya Roxx: Ma tahan, et minu tütar kasvaks ikkagi eesti-meelseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja Kivi poseerimas
Maarja Kivi poseerimas Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Ansambliga Vanilla Ninja kuulsaks saanud Maarja Kivi elab koos mänedžerist abikaasa Renee Meriste ja tütre Dora-Liisaga juba neli aastat Ameerikas.

"Ma tahan, et minu tütar kasvaks ikkagi eesti-meelseks. Kodus räägime peamiselt ainult eesti keeles," rääkis Ameerikas elav naine usutluses raadiole Elmar.

Los Angeles on ideaalne paik, kus laps saab üles kasvada. "Tal on mõnus looduslapse elu. Kliima on nii suurepärane, et saadan ta kerge särgi või kleidi väel õue mängima, " kiitis Maarja. Lauljatari tütar räägib soravalt nii eesti kui ka inglise keelt. Praegu käib Dora-Liisa juba teist aastat eelkoolis ning aasta pärast läheb esimesse klassi. Maarja ütles, et esimestel aastatel ta Los Angeleses eestlasi ei kohanud. Kuid täna on perekonnal eestlastest sõpru. Maarja Kivi esineb nime all Marya Roxx ja andis äsja välja oma esimese kauamängiva "Payback Time".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles