«Õhtusöök viiele»: Farmi-Gabriel kostitas külalisi endises lõbumajas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gabriel Kubjas
Gabriel Kubjas Foto: TV3

Teisipäevaõhtuses saates «Õhtusöök viiele» kutsus Gabriel Kubjas ehk Farmi-Gabriel külalised endisesse lõbumajja, kus serveeris roogi, mille valmistamisega nägi ta enda sõnul väga palju vaeva. Nõia-Ints rääkis oma bordellikogemustest Eestis ja Saksamaal.

Striptiisikuningas Gabriel on Eestis ja piiri taga end paljastanud juba aastaid, ent siiani on mehel hinge närinud küsimus - kas ta ikka on parim? 2010. aasta lõpus peetud striptiisivõistlusel, kus osales muuseas ka Nõia-Ints, krooniti Gabriel oma pearivaali Marco Tasase ees stripikuningaks ja see on mehele mokkamööda tiitel. «Mind loetakse Eesti tantsumaailmas juba ristiisaks,» muheleb mees ise. Tantsimine ning erootikateater on Gabrielile töö ja hobi ühekorraga ning vaimustusest kiljuvad naised igapäevane tasu. Siiski tunnistab mees, et vaikselt hakkab vanus peale tulema ning kaua ta oma meelierutava kavaga jätkab, pole teada. Vaatamata suurepärasele välimusele, peenele huumorisoonele ning hullutavale jutule pole Gabriel veel seda õiget printsessi leidnud, kellega pesa punuma hakata.

Gabriel sai 38 punkti võimalikust 48st.

Retseptid

I EELROOG

Krevetid mee ja laimimahlaga

400 g kooritud krevette
2 spl mett
2 laimi
peterselli

Jaota krevetid võrdseteks portsjoniteks ning aseta taldrikutele. Sega mesi ning laimimahl omavahel kastmeks ning vala krevettidele. Kaunista petersellioksaga.

II EELROOG

Suitsupeekonirull musta ploomi ja banaaniga

200 g suitsupeekonit
musti ploome
2 banaani
lehsalatit

Keera mustad ploomid ja banaanid suitsupeekoniribadesse ning kinnita hambatikuga. Küpseta rullikesi 200-kraadises ahjus 10 minutit, võta välja ning serveeri salatilehel.

PEAROOG

Kanafilee sinihallitusjuustu ja ananassiga

500 g kanafileed
250 g sinihallitusjuustu
1 purk konservananassi

Lõika kanafileest parajad tükid ning aseta igale tükile ananassirõngas. Pudista peale ohtralt sinihallitusjuustu ning pane tükid ahjuvormi. Küpseta kana ahjus 180-kraadises kuumuses umbes 25 minutit ja serveeri kohe hea valge veiniga.

MAGUSTOIT

Kamavaht marjade ja riivleivaga

2 pakki vahukoort
kama
astelpaljumarju
mustsõstraid
riivleiba
piparmünti

Vahusta vahukoor tugevaks vahuks ning sega sinna sisse nii palju kama, et segu tuleb mõnus, aga mitte liialt teraline. Aseta magustoit pokaalidesse ja kaunista marjade ning riivleivaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles