Elu24 loosis 2 piletit kahele! Reketi loo «Teine» video avalik filmimine toimub neljapäeval Von Krahlis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reket esines ööklubis Privé
Reket esines ööklubis Privé Foto: Klubi Privé

Neljapäeval, 28. aprillil on kõik hip-hopi ja muusikasõbrad oodatud Von Krahli, kus toimub Reketi kontsert ning loo «Teine» muusikavideo avalik filmimine. Elu24 loosis välja kaks piletit kahele!

Talvel populaarse kauamängiva «Tuule tee» ilmutanud Reketi sõnul on selline avalik videosalvestamine talle uus kogemus. «Loodan, et kohale tulevad kuulajad ja fännid, kellega koos saame videosse võtta väga hea vaibiga kontserdi.» 

Foto: Klubi Privé

Reketi sõnul inspireerivad teda tema kuulajad. Ta selgitas, et kontserdi südameks pole mitte vaid muusika, vaid erilised inimesed saalis, kellega koos kontserdisaal ellu ärkab. «Ja just seepärast soovime video avaliku salvestamisega needsamad erilised inimesed videole püüda. Kui näen, milliste emotsioonidega kuulajad mu kontserdilt lahkuvad, siis saan aru, et olen õigel teel. Lõpmata teel olemaks parem inimene ja parem muusik,» lisas ta.

Foto: Madis Sinivee

Reketi neljapäevasel kontserdil Hennessy Very Special Night with Reket tulevad esitlusele lood talvel ilmunud plaadilt «Tuule tee». Samuti teeb artist läbilõike ka varasemalt avaldatud lauludest. Lugu «Teine» esitatakse aga ilmselt mitmel korral, et õige kontserdifiiling salvestada.

Üritusel Hennessy Very Special Night with Reket toimub lisaks muusikavideo filmimisele Hennessy kokteilide esitlus.

Elu24 loosis filmimisele kaks piletit kahele! Palju õnne! Võitjad on Grete Marie Sepp ja Hedili Ora!

Koht: Von Krahl

Dresscode: Julge olla eriline!

Uksed avame: 22:00

Kontserdi algus: 23:00

Vanusepiirang: 18+

Pilet: 8 eurot 

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles