Anu Saagim paneb oksjonile koos Ristomatti Ratiaga disainitud ehted

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ANU SAAGIMI EHTED KOLLEKTSIOONIST “USK LOOTUS ARMASTUS”
ANU SAAGIMI EHTED KOLLEKTSIOONIST “USK LOOTUS ARMASTUS” Foto: Kanal 2

Kanal 2 heategevuslik oksjonisaade «Parim pakkumine» saab sel pühapäeval olema põnev, sest oksjonile lähevad Elu24 peatoimetaja Anu Saagimi ja Soome disainer Ristomatti Ratia poolt kümmekond aastat tagasi disainitud ehted. 

Oksjonil on kaks erakordselt väärtuslikku ehet kollektsioonist, mille Anu disainis koos oma eksabikaasa Ristomatti Ratiaga Soome juveeliäri Tillander tellimusel. Neid hõbeehteid toodeti vaid piiratud koguses ning nende väärtus ulatus kunagi tuhandetesse Soome markadesse.

Tehes pakkumise sellel oksjonil toetate vähiravifondi “Kingitud elu”, mis on Eesti esimene eraalgatuslik vähiravi toetusfond. 

Vaata täpsemalt SIIT!

Foto: Kanal 2

«Parim pakkumine» heategevussaates on kaasa löönud ka Ivo Linna, Siim Kallas, Getter Jaani, Koit Toome, Märt Avandi, Jüri Kuuskemaa, Ed-Ines Etti, Helen Sildna, Kristjan Jõekalda, Mart Juur, Olaf Suuder, Kristel Aaslaid, jpt.

«Parim pakkumine» on Kanal 2 ekraanil taas pühapäeval kell 19:35

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles