Duffy: olen närvivapustuse äärel

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Duffy
Duffy Foto: Jason DeCrow/AP
Briti lauljatar Duffy tunnistas, et on närvivapustuse äärel, kuna tema loomingu tohutu edu ja sellega kaasnenud avalikkuse tähelepanu tulid talle ootamatult.

Duffy esimene album «Rockferry» ja sealt pärit singlid «Mercy» ning «Warwick Avenue» on lauljannast lühikese ajaga rahvusvaheliselt tuntud staari teinud, kirjutab Digitalspy.

«Hirmuäratav on asja juures see, et mulle tundub, et see on alles algus,» tunnistas 24-aastane Duffy. «Olen närvivapustuse äärel.»

«Tegin muusikat ka siis, kui keegi minust kuulnudki polnud ja mu elus ei toimunud midagi muud,» meenutas lauljatar. «Tüdrukuna arvasin, et olen üli-inimene, aga oma tegevusega avalikkuse ette tulemisega kaasneb suur surve. Kahtlen endas pidevalt. Saan ma sellega hakkama? Äkki tahan hoopis ära kaduda?»

Vaatamata muredele lubas Duffy siiski, et jätkab oma maailmaturneed.

«Ära kadumine oleks vale,» sõnas staar. «Ma pean minema ja fännidele esinema. Asi pole toote müümises, vaid selle juba ostnud inimeste suhtes õigesti käitumises.»

«Ma ei taha ainult plaate müüa, nii paljud inimesed müüvad ainult plaate. Tahan, et mu muusika oleks elav,» selgitas Duffy.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles