Fotod ja video! Vaata, milline hiiglaslik võistluspark kerkib Simple Sessioni ajaks Saku Suurhalli

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mind Work Ramps ehitajad
Mind Work Ramps ehitajad Foto: Simpel Session

Juba nädala pärast, 30. aprillil ning 1. mail toimub Tallinnas üle maailma jälgitav suurejooneline BMX- ja rulavõistlus Simple Session. Esmaspäeva hommikul algab kibekiire ning ööpäevaringne ehitustöö, mille tulemusena kerkib Saku Suurhalli hiigelsuur skatepark, mille rämpidel asuvad trikke tegema 140 võistlejat enam kui 30st riigist. 

Unikaalne ja võimas võistluspark, mida on tänaseks ette valmistatud juba nädalaid, ühendab Simple Sessioni võistlusalade väga erinevad ning keerukad nüansid geniaalselt üheks vingeks vaatemänguplatsiks. Lisaks saavad Simple Sessioni platsil sel aastal esmakordselt oma oskusi demonstreerida ka tõukeratturid, kelle päralt on väljak pühapäeval pooleks tunniks enne rulafinaale.

Foto: Simple Session

Pargi autoriks on kümnendat aastat X Games'i, Red Bull Skylines'i, Nike Pro ja teiste maailma tippvõistluste number üks pargidisainer Nate Wessel, kelle käe all on valminud ka Peetri külas veebruari alguses uksed avava Spot of Tallinn elamusspordikeskuse kogu kujundus.

Võistlused lööb lahti laupäev, 30. aprill, mil terve päeva jooksul toimuvad Saku Suurhallis nii rula- kui ka BMXi kvalifikatsioonid ning sõitmas näeb kõiki võistlusele pääsenud Eesti sõitjaid. Pühapäeval, 1. mail vallutavad pargi juba sõelale jäänud rulatajad ja trikiratturid, kelle osalusel kulmineerub Simple Session võimsate finaalidega, millele paneb punkti auhinnatseremoonia.

Võistlustele eelneb treeningpäev (29. aprillil), mil kõik võistlema saabunud osalised saavad võistluspargis oma sõiduliinid paika panna ning trikke harjutada. Võistlusest võtab sel aastal osa 140 oma ala tippu umbes 30 riigist, tehes sellest kõige rahvusvahelisema action-spordi sündmuse maailmas.

VAATA võistlusväljaku animatsiooni:

Veel vaid kaks päeva ehk kuni 24. aprillini saab Simple Sessioni passi soetada eelmüügihinnaga 29 eurot. Võistluse nädalal alates 25. aprillist maksab kahe päeva pilet 35 eurot. Saadaval on ka päevapiletid ning piiratud kogus VIP-pääsmeid, mille komplekti kuulub lisaks eksklusiivsele ligipääsule võistlejate alale ka piiramatu peopakett. Piletid on saadaval Piletilevis.

Võistlejate nimekirjad, ajakava ning võistlusreeglid leiab võistluse eel Simple Sessioni kodulehelt.

Jooksvate uudiste ja võistlejate avalikustamisega saab kursis püsida Simple Sessioni Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles