Billy Bob Thornton kardab tehnoloogiat

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Billy Bob Thornton
Billy Bob Thornton Foto: AP / Scanpix
Näitleja Billy Bob Thornton leiab, et kõikvõimalikud kõrgtehnoloogilised seadmed on kontrolli alt väljunud ning kardab, et ühel päeval võidakse neid inimeste vastu kasutama hakata.

«Olen viimasel ajal äärmiselt paranoiline,» vahendab Femalefirst Thorntoni sõnu. «Minu arvates on tehnoloogia ammu kontrolli alt väljunud. Seda on liiga palju ja suurt osa sellest saab meie vastu kasutada.»

53-aastase staari arvates võiksid arvuteid kasutada vaid teatud ametite esindajad, kes neid oma töö tegemiseks vajavad, kuid tavainimestel pole Thorntoni meelest neid vaja.

«Arvutid on suurepärased meditsiinivaldkonnas ja selliste inimeste jaoks, kes tahavad öö läbi jututubades lobiseda,» sõnas näitleja. «Aga neisse muusika allalaadimine on nõme. Kutsuge mind vanamoeliseks, aga mulle meeldiks, kui leiduks veel poode, kuhu saab plaate läbi lappama minna. Tänapäeval on igaühel iPod.»

Thornton tunnistas, et kardab ka lendamist.

«Ma vihkan lendamist,» sõnas mees. «Olid ajad, kui ma keeldusin lennukiga reisimast, aga nüüd on mul nii tihe graafik, et pean siiski seda tegema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles