Ei ole võimalik! Eestlane tätoveerib käsivarrele sõna Facebook

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavo Pillisner
Taavo Pillisner Foto: Internet.

Kuulsuse järgi janunev Taavo Pillisner testib, kui suur jõud on sotsiaalmeedial, eelkõige suhtlusportaalil Facebook

 

Taavo Pillisner tätoveerib enda käsivarrele sõna Facebook, vasakule käsivarrele face ja paremale book. Iga järgneva tähe tegemine sõltub «My FB Tattoo is on Facebook» profiilile juurde tulnud klikkide arvust (Like). Esimene täht F on juba tätoveeritud.

Kogu sõna Facebook tätoveerimiseks on vaja kokku miljon klikki(Like). Tähti tätoveeritakse järgnevalt: A (10 000 klikki ) , C (25 000 klikki ), E (50 000 klikki ), B (100 000 klikki ), O (250 000 klikki ), O ( 500 000 klikki ) ja K (100 0000 klikki ).

Viimane täht K on plaanis tätoveerida USAs, kuna Taavo unistus on külastada New Yorki. Reis maksatakse idee autorite poolt Taavole kinni. Kogu sõna plaanitakse kokku saada juba enne järgmisi jõule.

Kogu tegemise taga peituvad Oliver Eenmaa ja Indrek Eenmaa. Indrek Eenmaal tuli ühel õhtul enne magamaminekut hull mõte, mille realiseerimiseks kutsus ta appi Taavo Pillisneri.

Taavo Pillisner on tavaline ja lihtne Eesti poiss, kes töötab kelnerina ühesTallinna vanalinna restoranis. Samuti ei pidanud tüüp risti ette lööma ühegi jaburduse ees.
 

Projekt on esimestel päevadel saanud laialdaselt vastukaja. Samuti plaanib seltskond projektiga ka endale natukene raha teenida.

Kogu ettevõtmisest valmib film, mille eestvedaja on Einar Kuusk.

Külasta My FB Tattoo is on Facebook kontot!

 

Vaata dokumentaali esimest osa!

 

Milliste tingimuste eest laseksid sina endale tätoveerida sõna Facebook?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles