Shannen Doherty nuttis end kriitika pärast magama

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shannen Doherty
Shannen Doherty Foto: Dan Steinberg/AP
Sarjas «Beverly Hills 90210» osaledes teismelisena kuulsaks saanud näitlejanna Shannen Doherty tunnistab, et tollal läks kriitika talle nii hinge, et pärast selle lugemist nuttis ta end õhtuti magama.

37-aastane Doherty leiab, et meedia tegi teda peoloomaks ja tujutsejaks tembeldades talle liiga ning väidab, et tegelikult käitus ta lihtsalt tavalise teismelisena, kirjutab Femalefirst.

«Avastasin seda, kes ma isiksusena olen ja kompasin oma piire,» meenutas näitlejanna. «Püüdsin olla normaalne 18-, 19- ja 20-aastane ja sain selle eest pahandada. Mitmel korral nutsin end selle pärast magama.»

Eriti vihastas Dohertyt see, kui meedias väideti, et ta liitus Anonüümsete Alkohoolikute tugirühmaga.

«Minu kohta on nii palju valesid kirjutatud,» sõnas staar. «Üks neist sopalehtedest kirjutas, et liitusin AA’ga.»

«Ma pole kunagi AA’s olnud. Käisin AA koosolekutel oma abikaasaga kaasas – tegelikult sundisin teda sinna minema – aga ma ise pole seal kunagi käinud,» rääkis Doherty.

«Vahel on uudistes pisut tõtt, mõni tera siin-seal, aga tookord oli küll kõik läbini vale,» jätkas näitlejanna. «Aga inimesed müüvad oma lugusid ja teenivad sinu arvelt 500 taala ning sina mõtled, et vau, kas tõesti?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles