Püüa Otepää ilu fotole!

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää vallavalitsus kuulutab välja Otepää linna ja Otepää valda kajastava fotokonkursi „Otepää – paik, kus olla on hea”.
Otepää vallavalitsus kuulutab välja Otepää linna ja Otepää valda kajastava fotokonkursi „Otepää – paik, kus olla on hea”. Foto: AIVAR AOTÄHT/SAKALA

Otepää vallavalitsus kuulutab välja Otepää linna ja Otepää valda kajastava fotokonkursi „Otepää – paik, kus olla on hea”.

Konkursi eesmärgiks on tutvustada Otepääd ja Otepää piirkonda sealsete inimeste, sündmuste, looduse, vaatamisväärsuste ja huvitavate kohtade kaudu.

Eelkõige on konkursile oodatud fotosd piirkonna üritustest.

Võisteldakse kolmes kategoorias: parim loodusfoto, parim foto üritusest, varia.

Kõigile kategooria võitjatele paneb Otepää Vallavalitsus välja rahalise auhinna suuruses 100 €.

Konkurss kestab 31. märtsini. Võistlusfotod palutakse tuua CD-l tööaegadel Otepää vallavalitsusse aadressil Lipuväljak 13.

Esitada võib töötlemata mustvalgeid või värvifotosid, mis ei ole osalenud teistel konkurssidel. Üks võistleja võib esitada kuni 10 võistlusfotot igas kategoorias.

Võistlusfoto peab olema hea kvaliteediga, nii et seda oleks võimalik hiljem trükkida (resolutsioon miinimum 180 dpi, suurus 2048x1536, soovitavalt 3,2 Mp).

Fotode edastamisel märkida foto pealkiri, pildi saamislugu, võistleja kontaktandmed (nimi, vanus, aadress, telefon, e-post).

Võistlusel ei saa osaleda konkursi korraldamisega seotud isikud ja nende perekonnaliikmed.

Foto saatja vastutab esitatud fotode autorluse ning esitatud andmete õigsuse eest.

Võitjad selgitab vallavalitsuse žürii. Võitjate nimed avalikustatakse Otepää valla kodulehel www.otepaa.ee ja "Otepää Teatajas".

Fotovõistluse korraldal on õigus kasutada konkursi fotosid Otepääga seotud meediaväljaannetes, interneti kodulehekülgedel ja trükistes tasuta, ilma autoritasu maksmata. Kui konkursitöid kasutatakse kommertseesmärkidel, makstakse nende eest kokkuleppelist autoritasu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles