Jack Osbourne ei saa siiani õega läbi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Osbourne
Jack Osbourne Foto: Bert Sanchez / Stargaze Media Photos / SCANPIX/Code 21475
Rokilegend Ozzy Osbourne’i 22-aastane poeg Jack, kes Osbourne’ide perest tehtud tõsielusarjas sageli oma õe Kellyga vihaseid vaidlusi pidas, tunnistab, et ei saa temaga siiani eriti hästi läbi.

«Ma ei tea. Me oleme väga erinevad inimesed ja seetõttu tekivad tihti tülid,» vahendab FemaleFirst Jacki vastust küsimusele, kas tema suhe õega on vanemaks saades paranenud.

«Meil on täiesti erinevad vaated,» jätkas Jack. «Mina tavaliselt lihtsalt istun ja ajan oma asju, mulle ei meeldi temaga vaielda.»

Televisioonis saatejuhina töötav noormees lisas, et laseb 23-aastasel Kellyl oma elu elada ega kipu teda üleliia kaitsma.

«Ma pole ei liiga kaitsev ega liiga hoolimatu,» sõnas Jack. «Kui Kelly arvab, et ta teab midagi paremini, siis olgu nii. Kes olen mina, et tema üle kohut mõista või öelda, mis on õige ja mis vale?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles