Video! Eesti tiimi esimesed emotsioonid pärast võitu: Eiffeli kõrval oli ilusam magada kui vetsus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Red Bull

Täna lõppes nädalane Red Bull Can You Make It? väljakutse, milleraames reisisid tudengid mööda Euroopat täiteserinevaid ülesandeid. Kogu nädala jooksul ei tohtinud nad kasutada isiklikke telefone ega raha - ainsa valuutana võis kasutada Red Bulli purke. Kokku osales 165 tudengitetiimi üle maailma ja võitjaks tulid TTÜ tudengid Georg, Kaspar ja Siim meeskonnast Feel Alive!.

«Neid emotsioone pole võimalik sõnadega kirjeldada. See on uskumatu, et just tegime pressi ja ühel helkel oli 18 000 laiki 15 minutiga. Me lootsime alguses, et ehk saame 10 000 kokku.»

«Kolm päeva oli meil 4000 laikimist ja me kirjutasime ka mingi postituse, et palun aidake meid natukene. Järgmisel päeval vaatasime, et mis toimub, sest iga 15 minuti tagant, kui seda uuesti refreshida saime, tuli juba tuhat tükki. Tänane on ikka väga jõhker olnud! Hommikul oli meil alla 100 000 laigi ja nüüd meil on üle 400 000.»

«See oli meile ikkagi päris raske asi. Mina näiteks sellist asja enam uuesti ette ei võtaks. Hommikul, kui ärkasime ja nägime, et finišini on seitse tundi, mõistsime, et täna ei pea enam vaatama, kuidas ilma rahata hakkama saame.»

«Kolmekümne aasta pärast tagasi mõeldes - magasime kuskil kiirtee ääres vetsus ja Eiffeli kõrval...»

«Eiffeli kõrval oli ilusam magada kui vetsus!»

Vaata poiste võiduemotsioone videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles