Eesti tudengitetiim Feel Alive! võitis Red Bull Can You Make It? võistluse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tudengitetiim Feel Alive! võitis Red Bull Can You Make It? võistluse
Eesti tudengitetiim Feel Alive! võitis Red Bull Can You Make It? võistluse Foto: Armin Wachler

Täna lõppes nädalane Red Bull Can You Make It? väljakutse, mille raames reisisid tudengid mööda Euroopat täites erinevaid ülesandeid. Kogu nädala jooksul ei tohtinud nad kasutada isiklikke telefone ega raha – ainsa valuutana võis kasutada Red Bulli purke.

Kokku osales 165 tudengitetiimi üle maailma. Võitjaks tulid aga TTÜ tudengid Georg, Kaspar ja Siim meeskonnast Feel Alive!

Feel Alive! alustas oma teekonda Barcelonast. Nädalaga õnnestus neil läbida Hispaaniat, Prantsusmaad, Šveitsi, Saksamaad ja Hollandit. Amsterdamist Pariisi jõudmiseks õnnestus neil vahetada kaks kasti Red Bulli kolme lennupileti vastu Amsterdamist Pariisi.

Poiste viimaseks väljakutseks oleks võinud olla võõra musitamine Eiffeli torni tipus, kuid võistluse blogis ütlesid nad, et need musid jätavad nad oma tüdruksõpradele.

Lisaks suurepärasele elamusele võitsid Feel Alive! kutid ka terve suve kestva reisi: nad kutsutakse Contiki Travel saadikuteks terveks suveks. See tähendab, et nad saavad reisida läbi terve Euroopa ning kogeda parimaid võimalikke seiklusi - kohalikest vaatamisväärsustest kuni imeliste Red Bulli kogemusteni.

Aitäh kaasmaalastele poiste toetamise eest sotsiaalmeedias – ilma selle toeta ei oleks võit ehk nii lähedal olnudki!

Õhtul kell 22:00 näeb Red Bull TV-s kokkuvõtet nädalast ning kindlasti ka kolme väga õnnelikku TTÜ tudengit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles