Juunis uue albumi avaldav Roxette jätab arstide soovitusel suvetuuri ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roxette
Roxette Foto: promo

Maailma soositumate pop-gruppide hulka kuuluv Roxette peab oma 30-nda aastapäeva kontserdid ära jätma ja rohkem nad tuuridele ei lähe.

2016.aasta suve kontserdid on tühistatud laulja Marie Fredriksson arsti soovitusel. Fredriksson haigestus vähki aastaid tagasi ja on võidelnud sellega juba pikalt. Lauljatar on siiski taastunud ja viimased aastad usinalt esinenud üle maailma.

Foto: promo

Fännidele lohutuseks ilmub 3.juunil uus album «Good Karma». Esimene singel «It Just Happens» on juba avaldatud. Kuula siit.

Marie Fredriksson usub, et uus album on läbi aegade Roxette parim töö.

Foto: Promopilt

Rootslased Marie Fredriksson ja Per Gessle rajasid Roxette 1986.aastal. Nad saavutasid ülemaailmse edu üle öö singliga «The Look». Peale seda on duo teinud tuuridega maailmale mitu ringi. Roxette on müünud 85 miljonit albumit, avaldanud 51 singlit ja saavutanud 4 korda Billboardi edetabelis esikoha ja lugematuid raadio hitte läbi eri aastakümnete üle maailma. Kõik seni saavutatu teeb Roxettest ühe kõigi aegade edukaima poprock bändi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles