Vaata siit! Saatest «Eesti halvim autojuht» lahkus joomisega vahele jäänud Alar-Janar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesaade «Eesti halvim autojuht»
Telesaade «Eesti halvim autojuht» Foto: TV3

Tänases «Eesti halvim autojuht» anti osalistele võimalus manööverdada järelkäruga, harjutada täpsussõitu kallakul ning sõita autoga, millel rool tagurpidi.

Ootamatult sai sõidutunnist aga seebiooper. Üks ekipaaž sõitis oma suhted nii katki, et koos jätkamine pole enam võimalik. Teine aga rikkus reegleid nii, et kohtunikel tuli vastu võtta raske otsus ning koju saadeti Alar-Janar!

Merle ja Hele läksid autos taas tülli. Ema süüdistas tütart meelega valesti sõitmises, et ema koju ei saaks. Ema vihastas lõplikult ja jooksis nuttes autost minema. Draama lõpeb Merle sooviga, et järgmises saates oleks tema kõrval toeks ta vend mitte enam ema.

Viimase ülesande eel toimus saates «kõik puhuvad» aktsioon, mille ajal selgus, et Alar-Janar oli ilmunud saatesse purjus peaga, sõidu tegi ära sõber Erkki.

Kohtunikud otsustasid, et tema puhul on tegemist praakõpilasega, kelle parandamiseks jäävad käed liiga lühikeseks, kuna ta ei lepi reeglitega mitte kunagi ja Alar-Janaril tuli ka saatest lahkuda.

Vaata TV3 saadet siit: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles