«Tähed muusikas» pistsid rinda noored rokijumalad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuno Raadio uue logo pidu UpUp-is 28.08.08 - Tanel Padar
Uuno Raadio uue logo pidu UpUp-is 28.08.08 - Tanel Padar Foto: Rauno Salumets

Seekordses Kanal 2 saates «Tähed muusikas» pidasid väikese muusikalise duelli maha Tanel Padar ja Kristjan Kasearu.

Esimest toetasid Airi Allvee ja kapten Tomi Rahula, teist Marvi Vallaste ja kapten Antti Kammiste.

Esimesena arvasid laulu ära Kristjan ja Marvi ning selleks osutus Tanel Padari «Võta aega». Punkti said mõlemad võistkonnad, sest Tanel kandis laulu väga kenasti ette.

Saatejuht Mart Sander küsis, milline noor Kanada päritolu naisartist sai täna 24-aastaseks. Antti teadis, et selleks on Avril Lavigne.

Teiseks lauluks oli Kristjan Kasearu ja Marvi Vallaste «Kuhu unenäod saata», mille ära arvamise eest nad ka punkti said.

Nüüd palus Mart nimetada Dallasest pärit laulja, kes sai täna 61-aastaseks. Antti hiilgas jälle ning ütles, et selleks on Meat Loaf.

Kolmanda laulu kandis ette Airi ning selleks oli Sheryl Crow «If It Makes You Happy».

Järgmises küsimuses soovis saatejuht teada, kelle repertuaari kuuluvad tänasel kuupäeval salvestatud swingimeloodiad «Goodbye» ja «Nightmare». Antti näitas taas oma teadmisi ning ütles, et need mehed olid Benny Goodman ja Artie Shaw.

Pärast seda sai Tanel esitada enda loo «Tahan elada» ning Kristjan laulu «Jääda endaks».

Seekordseks hääleks publiku hulgast oli Mirjam, kelle esitatud küsimus käis Rihanna kohta.

Viimaseks lauluks oli Tina Turneri «The Best», mille kandis ette Marvi.

Lõpuks paluti nimetada kaks suuremat muusikaliheliloojat, kes sündisid samal aasta ühepäevase vahega. Nendeks olid Vincent Youmans ja George Gershwin.

Introvoorust napsas kaks punkti Tanel, kes esitas enda laulu «Kuu on päike», kuid vaatamata sellele võitis vastasmeeskond skooriga 8:6.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles