Sõidutund või seebiooper? «Eesti halvim autojuht» üks osaleja ilmus võttele joobes!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesaade «Eesti halvim autojuht»
Telesaade «Eesti halvim autojuht» Foto: TV3

Tänases «Eesti halvim autojuht» antakse osalistele võimalus manööverdada järelkäruga, harjutada täpsussõitu kallakul ning sõita autoga, millel rool tagurpidi. 

Ootamatult saab sõidutunnist aga seebiooper. Üks ekipaaž sõidab oma suhted nii katki, et koos jätkamine pole enam võimalik. Teine aga rikub reegleid nii, et kohtunikel tuleb vastu võtta raske otsus.

Merle ja Hele lähevad autos taas tülli. Ema süüdistab tütart meelega valesti sõitmises, et ema koju ei saaks. Läheb väga närvi, lööb saatejuhti ja tutistab habemest. Ka teised tänased ülesanded mööduvad sellel paaril üle kivide ja karjumise. 

Nagu kõigest eelnevast oleks veel vähe, libastub üks autojuhtidest «kõik puhuvad» aktsiooni ajal ning purjus inimest rooli ei lasta. Kas see saab talle täna saatuslikuks või annab eksinud autojuhti õigele teele juhatada? 

Eesti halvim autojuht alustab juba täna kell 21.30, kohe pärast «Selgeltnägijate tuleproovi» TV3-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles