Üllatav kooslus! Ott Lepland ja 2 Quick Start annavad Rock Cafés ühise kontserdi

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2 Quick Start
2 Quick Start Foto: promo

Juba 29. aprillil astuvad popmuusika sõprade rõõmuks Rock Café lavalaudadele Ott Lepland ning 2 Quick Start. Piletid kontsertõhtule on müügil Piletilevis.

Reedel, 29. aprillil näeb ja kuuleb Rock Café laval kahte olulist esinejat kohaliku popmuusika maastikul – lavale astuvad Ott Lepland ning esmakordselt annab Rock Cafes kontserdi 2 Quick Start. 

Saatest “Eesti otsib superstaari” tuule tiibadesse saanud Ott Lepland on alates 2010. aastast välja andnud neli täispikka stuudioalbumit ning ühe EP. 2012. aastal esindas ta Eestit edukalt Eurovisiooni lauluvõistlusel ning saavutas seal kuuenda koha. Rock Café kontserdil kõlavad kindlasti lood tema kõige uuemalt, eelmise aasta suvel ilmunud albumilt “Siinpoolne” kui ka vanemad hitid nagu “Kuula”, “Tunnen elus end”, “Läbi öise Tallinna” ja paljud teised.

2 Quick Starti hullutavad hitid on tuttavad igale Eesti pop- ja tantsumuusika austajale. Pea kaks ja pool dekaadi tegutsenud bänd on andnud kontserte kõikjal Eestis ning hitid “Naerata”, “Neiu mustas kleidis”, “Nii kuum on tunne” ja “Ühega miljoneist” kõlavad kindlasti ka bändi esimesel kontserdil Rock Cafes. 

Piletid kontserdile on müügil Piletilevis.

Ühine üritusega Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles