Agnes: Gabriel suhtub meie loosse tõsisemalt kui mina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta meesstrippari valimised Club Tallinnas 20.11.10 - Võitja Gabriel Kubjas aka Farmi-Gabriel
Aasta meesstrippari valimised Club Tallinnas 20.11.10 - Võitja Gabriel Kubjas aka Farmi-Gabriel Foto: Gerli Toomepuu

Sahistatakse, et täna õhtul TV3 startiva saatesarja «Õhtusöök viiele» salvestuse käigus süttisid Gabriel Kubjase aka Farmi-Gabrieli (39) ja Agnes Taro aka Printsessi-Agnese (21) vahel hellad tunded.

Farmi-Gabriel sahinaid ümber lükkama ei tõtta ning tunnistab, et on tegelikult oma unistuste Agnest otsinud juba 39 aastat.

Farmi-Gabriel: Olen unistanud kogu elu vabadusest ja nüüd, kui see vabadus lõpuks käes, ei oska ma sellega enam miskit peale hakata.

Olen kolme naisega kokku koos olnud 18 aastat ning mul on isegi 17-aastane poeg. Esimese naisega olin umbes neli kuni viis aastat koos, teisega üheksa ja viimasega ehk Adelinaga neli aastat.

Staarstrippar võttis terve tänase hommikupooliku hoogu enne kui julges lõpuks Agnesele helistada, et teda kohtingule kutsuda. Paarikesel oli nimelt plaanis koos TV3s startivat «Õhtusöök viiele» tõsieluseriaali vaadata.

Farmi-Gabriel: Kahjuks ei võtnud Agnes telefoni vastu, kui talle helistasin. Järsku ta ei soovigi minuga enam kohtuda... Mul pole julgust talle täna vist rohkem helistadagi.

Elu24 tuli Farmi-Gabrielile appi ja helistas Agnesele ise.

Agnes, pidid täna Gabrieliga kokku saama, et ühiselt teie realityit vaadata, kuid mees kurtis, et Sa ei vastanud tema kõnele?

Kohe helistan talle tagasi. Nägin küll, et ta on helistanud, aga ma alles ärkasin ja ei jõudnud kohe vastata.

Kas ühisvaatamine koos Gabrieliga on ikka jõus?

Tegelikult päris nii see meil planeeritud polnud. Pidime seda kõik koos teiste seriaalis osalenutega vaatama. Aga Anna-Maria Galojan sõitis Londonisse, nii et tema tulla ei saa.

Tegelikult pidid selle ühisvaatamise korraldama just Anna-Maria ja Nõia-Ints, aga nüüd on asi kuidagi soiku jäänud. Polegi justkui midagi konkreetset kokku leppinud.

Võib-olla vaatate siis saadet koos Gabrieliga kahekesi? Tema igatahes väga ootab teie taaskohtumist.

Ütleme nii, et Gabriel võtab seda nn meie suhet veidike tõsisemalt, kui mina. Saates saime tõesti hästi läbi, aga mis edasi saama hakkab..., eks see paistab tulevikus. Aga kokku saan temaga hea meelega.

«Õhtusöök viiele» täna õhtul kl. 19:30 TV3s

Õhtusöögi valmistab täna 16 aastat vanglapõlve pidanud Indrek Leibur aka Nõia-Ints. Külalisteks on Anna-Maria Galojan; Erich Krieger, Farmi-Gabriel ja Printsessi-Agnes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles