AC/DC «Rock or Dust» maailmaturnee jätkub Axl Rose'i vokaaliga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Axl Rose kontserdil
Axl Rose kontserdil Foto: SCANPIX

Maailmakuulsa rokkbändi AC/DC «Rock or Dust» maailmaturnee jätkub Axl Rose'i vokaaliga.

«AC/DC bändiliikmed tänavad laulja Brian Johnson`i panust ja pühendumist bändi tegevusse läbi aastate. Me soovime talle parimat oma kuulmisprobleemide lahendamisel ja edu tulevasteks ettevõtmisteks. Kui väga me ka ei sooviks jätkata seda tuuri nii nagu alustasime, saame me aru, austame ja toetame Briani otsust tuuritamine peatada ja säästa oma kuulmist. Me oleme pühendunud täitmaks oma kohustusi tuuri ülejäänud kontsertidega inimeste ees, kes on meid läbi aastate toetanud ja õnnelikul kombel on Axl Rose lahkelt pakkunud oma tuge, et suudaksime sellest lubadusest kinni pidada.»

Foto: Erlend Štaub

AC/DC naaseb «Rock Or Bust» maailmaturneele koos Axl Rose`iga. Euroopa staadiumikontserdid algavad taas 7. maist Portugalis, Lissabonis, väldates suveni, kuni viimase kontserdini 12. juunil Taanis.

Peale AC/DC Euroopa kontserte, jätkab Axl Rose tuuritamist oma bändiga Guns N' Roses, «Not In This Lifetime» suvetuuril.

Varasemalt edasilükatud 10 Ameerika kontserdikuupäeva avalikustatakse peagi - samuti Axl Rose`iga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles