Jürgen Veberi maagilised trikivahendid otsivad uut omanikku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parim pakkumine
Parim pakkumine Foto: Kanal 2

Täna kell 19:35 avatakse Kanal 2 saates «Parim pakkumine» uued heategevuslikud oksjonid, kus teiste põnevate asjade kõrval otsivad uut omanikku Jürgen Veberi maagilised jokkeri-kaardid ja lina, millega illusionist on inimesi ära kaotanud.

Saatejuht Daniel Levi Viinalass külastab tänases oksjonisaates Eesti kuulsaimat illusionisti Jürgen Veberit, kes heategevuslikul eesmärgil on oksjonile pannud kaks trikivahendit. Kaamera ja saatejuhi silme ees näitab Jürgen, kuidas neli jokkeri-kaarti muudavad masti – trikk ise jääbki lahtiseks, kuid ehk suudab vastuse leida nende kaartide uus omanik. Kui jokkeri- kaardid annavad Jürgen Veberile ohtralt nostalgilist ainest, siis ärakaotamislinaga on tal vastakad tunded, sest see on teda ühel etendusel ka alt vedanud. Ühtlasi kutsub illusionist üles lina soetanud inimest temaga jagama, mida põnevat sellega ette võetakse - kas uus omanik kaotab ära kurja naabrimehe või kasutab seda hoopis kodus kardinana.

Heategevuslikud oksjonid avatakse osta.ee keskkonnas täna õhtul kell 19:35 ja need on avatud saate «Parim pakkumine» jooksul pea tund aega. Lisaks Jürgen Veberi asjadele saab pakkumisi teha veel Piret Krummi kleidile, mida näitlejanna kandis menukas naljaetenduses «Võidab see, kellel on kõige hullem mees!» Heategevusele on õla alla pannud ka Helen Sildna, kes annetab oksjonile ühe kuke, mis on seotud muusikafestivaliga Tallinn Music Week. Samuti saab täna õhtul panustada laulja Elisa Kolgi joonistustele.

Vaata lähemalt osta.ee lehel.

Foto: Kanal 2
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles