Farmi-Gabrieli uus silmarõõm on Agnes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta meesstrippari valimised Club Tallinnas 20.11.10
Farmi-Gabrieli esimene etteaste
Aasta meesstrippari valimised Club Tallinnas 20.11.10 Farmi-Gabrieli esimene etteaste Foto: Gerli Toomepuu

«Väga ilus tütarlaps, tagasihoidlik! Ja nüüd pidi selliste hulludega saates olema,» meenutab Gabriel Kubjas aka Farmi-Gabriel (39) täna õhtul TV3 startiva saatesarja «Õhtusöök viiele» salvestusi Õhtulehele, mille käigus süttisid mehel hellemad tunded Agnes Taro aka Printsessi-Agnese (21) vastu.

Elu24 uuris aasta 2010 staarmeesstripparilt, kas jutt armumisest kaunisse Agnesesse peab ikka paika.

Farmi-Gabriel: Mine tea, järsku on see siiski minu haige fantaasia... Järsku olin seal saates siiski liiga agressiivne... Olin nagu mees metsast, nägin naist üle tüki aja ja läksin hulluks ära...

Miks siis kohe nii karmilt? Kuuldavasti tekkisid ka Agnesel Sinu vastu soojad tunded?

Nojah, see oli selline armas kodune miljöö, kus esimene kohtumine toimus. Mina olin nagu kala vees, sest olen varemgi ju taolistes tõsieluseriaalides osalenud. Kes ei mäletaks seda Farmi realityt?

Kuigi Agnes osales vist lühidalt ka «Unistuste printsessi» saates, on olukord tema jaoks kindlasti uus ja harjumatu.

Saate salvestus toimus detsembri alguses. Kui tihti olete peale seda Agnesega kohtunud?

Agnes põrutas pärast saate lõppu kohe soojale maale puhkama. Tegelikult pidimegi temaga täna kohtuma ja koos saadet vaatama.

Täna pidime helistama. St mina tegin selle ettepaneku, et helistame. Pean julgem pool olema, teades eesti inimese tagasihoidlikkust. Eks esialgu kohtume ikka sõpruse eesmärgil.

Kuuldavasti olid esimese asjana Agnese poole õhtusöögile saabudes küsinud: «Kas selles majas peremeest ka on?»

Vist oli jah nii. Kes seda enam mäletab. Seal peab ju kaamerate ees nii palju kogu aeg rääkima.

Aga kohe võtan veidike hoogu ja helistan Agnesele ning uurin, kas eelnev kokkulepe ikka jõus. Tahaks teda tegelikult väga näha.

Äärmiselt armas tütarlaps ja nimed sobivad meil ju ka kokku nagu filmis «Viimne reliikvia» - Gabriel ja Agnes. Tegelikult olen oma Agnest otsinud 39 aastat!

«Õhtusöök viiele» täna õhtul kl. 19:30 TV3s

Õhtusöögi valmistab täna 16 aastat vanglapõlve pidanud Indrek Leibur aka Nõia-Ints. Külalisteks on Anna-Maria Galojan; Erich Krieger, Farmi-Gabriel ja Printsessi-Agnes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles