Aasta 2010 popim naisartist on Mia

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingel Mia - uus lootustandev laulja Maarjamaa muusikataevas.
Meik, soeng ja riided: Arne Niit
Ingel Mia - uus lootustandev laulja Maarjamaa muusikataevas. Meik, soeng ja riided: Arne Niit Foto: Margit Selg

Power Hit Radio kuulajad valisid 2010. aasta parimad tantsuhitid.

Top 40-s on «Ingel mu kõrval» I.M.T.B remiks teisel kohal. «Olen väga üllatunud ja üliõnnelik ning väga tänulik» sõnab Mia, kui kuuleb, et on Power Hit Radio aasta hiti valimisel teise koha on saavutanud. «Mis minu meelest on vägagi super tulemus,» on Mia hämmingus. «Kuid rõõm on tõdeda, et Eesti inimesele läheb eesti muusika korda. Pole kahtlustki, et Avo Aunapuu on teinud väga hea remiksi ja Vahur Valgmaa Janne Saarega on teinud  hea loo,» täiendab ta.

Esiksingel «Ingel mu kõrval» on väga hea alguse teinud. Raadio Uuno aasta esisajas, mis aastalõpul kokku pandi, oli kuulajate hääletusel see lugu 8. kohal. Lisaks sellele valisid raadio Elmar kuulajad parima uustulnuka aastal 2010, kus Mia sai üsna ülekaalukalt teise koha sai ehk siis oli parim naisarist. «Esikoha sai üks minu lemmikartiste Ott Lepland,» lisab Mia.

«On olnud väga edukas aasta,» tõdeb Mia ,«arvestades, et septembris nägi ilmavalgust minu esiklugu, on olnud mitmeid esinemisi Eestimaa eri paikades. Lisaks Maltal ja Marokos. Olen äärmiselt tänulik oma meeskonnale, tänu kellele kogu projekt on alguse saanud ja seda väga edukalt. (lugude autorid: Vahur Valgmaa ja Janne Saar. Kohe-kohe peaks valmima ka lugu, millele on Liis Lass sõnad teinud, Avo Aunapuu on teinud super hea remiksi. Arne Niit hoolitseb minu esinemise garderoobi eest, Margit Selg on minu fotograaf ning mänedžer Meelis - väga suur kummardus ja tänu neile).»

Algava aasta plaanide kohta ütleb Mia: «Jaanuaris olen kahel korral Brüsselis, millest üks on kohtumine Euroopa Parlamendis. Veebruaris on juba mõned esinemised Eestis. Lisaks on mitmeid mõtteid, mida muusikavaldkonnas ellu viia. Tuleb tegus aasta!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles