Elu24 video! The Pink Elephant unikaalsest albumist "Cassette Concert": irdusime kaasaegsest muusika väljaandmise viisist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Läti kollektiiv The Pink Elephant sai tuule tiibadesse peale esikalbumi “Mellowing” ilmumist 2015. aasta kevadel. Tänaseks on ilmunud teine kogumik, mille kontseptsioon on vägagi unikaalne.

The Pink Elephant teise albumi nimeks sai “Cassette concert”. 10 kassettmakki koos uue albumiga said levitatud Riias. Kuulajail paluti albumit kuulata korra või paar sõprusringkonnas ning seejärel seda edasi jagada, et toimuma saaks justkui kassetikontsert.

Antud meediumi kaudu soovib bänd muusikasõprade tähelepanu osaliseks saada kasvõi üürikeseks ajaks, ilma, et kuulajail üldse tekikski võimalus albumist tüdineda.

Sel nädalavahetusel külastas bänd taas Eestit, kus anti kaks kontserti koos Ans. Anduriga: Tartus Genialistide klubis ja Von Krahli teatris Tallinnas. Kaasa võeti 5 kassetti, mis Eesti peale ringlema asusid. Ehk jõuab see peagi teienigi!

Kuidas sündis albumi kontseptsioon ning kuidas kassettidel tänaseks läinud on, vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles