Karl Robert Saaremäe: Naisi peab hoidma, nad on hapramad! (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Karl Robert Saaremäe.
Näitleja Karl Robert Saaremäe. Foto: Marianne Loorents

Noor südametemurdja Karl Robert Saaremäe lööb pahviks oma sarmi ja ujedusega, ning äärmise viisakuse ja tähelepanelikkusega naiste suhtes. Sellise kasvatuse on andnud talle isa, Rakvere teatri kunstiline juht Üllar Saaremäe ja näitlejast ema Tiina Mälberg. 

Kes on sulle õpetanud naistele mantli selga aitamist? «See on tulnud emalt. Tema on pannud mind maailmast aru saama nii, et kui ma tahan, et valitseks headus ja armastus, siis pean ka ise selle arusaamise järgi elama. Vahel tunnen, et oleksin tahtnud sündida Prantsuse revolutsiooni ajal ja olla rüütel. Mulle meeldib mantliga käia ja ma tahan, et mul oleks selle all mõõk – et kui keegi solvab minuga koos olevad preilit, siis ma viskan kinda ja me läheme õue,» räägib Robert, kes õpib Viljandi Kultuuriakadeemias näitlejaks ja mängib oma isa kõrval rolli «Viimases võmmis». 

Mida noor hurmur veel Kroonikale rääkis, loe SIIT!

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles