Milline oli Roman Abramovitši megapidu?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Abramovitš
Roman Abramovitš Foto: SCANPIX

Vene päritolu miljardär Roman Abramovitš korraldas Kariibi meres asuval St. Bartsi saarel luksusliku uusaastapeo.

Ligi kuus miljonit eurot maksma läinud peol oli külaliste seas näiteks Hollywoodi staaripaar Ashton Kutcher ja Demi Moore, näitlejanna Salma Hayek, režissöör George Lucas ja jutusaatejuht Ellen Degeneres, kirjutab Daily Mail.

Pidu toimus Abramovitši ja ta naise Daria Žukova 70 miljoni euro väärtusega villas, mille juurde kuulub ka paar basseini, paviljone ja Bali stiilis majakesi, millest on vaade merele.

Õhtu peaesineja oli ansambel Black Eyed Peas.

Abramovitš lasi suure hulga külalisi kohale toimetada helikopteritega. Neile külalistele, kellele ei meeldinud Bali majakestes elada, üüriti luksusjahid.

Jalgpalliklubi Chelsea omanikku tuntakse kui suurejooneliste uusaastapidustuste korraldajat.

2009. aastal korraldas ta 3,5 miljonit eurot maksma läinud peo, kus esinesid Prince, Gwen Stefani ja Beyonce. Külaliste hulgas olid aga Orlando Bloom ja Kanye West.

Roman Abramovitši ühe lähikondlase sõnul meeldib mehele pidusid korraldada, kuid neist ise osa võtta talle ei meeldi. Väidetavalt oleks venelasest jõukur tahtnud oma naisega kahekesi olles šampanjaklaase kokku lüüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles