Top Billini pidu For The Hood möllab 16. aprillil Kultuuriklubis Kelm

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Oja
Paul Oja Foto: Pressimaterjalid

Top Billin on Helsingis asutatud plaadifirma, mis on Euroopa üks parimatest ja kõige aktiivsem klubimuusikaga tegelev plaadifirma ning iseloomustab ennast sõnadega ,«European Modest Club Kings». 

Top Billini rösteris on eriti palju andekaid artiste nii välismaalt kui Eestist. Eesti artistidest on näiteks plaadifirmas Paul Oja, Punk Trouble, Bert on Beats ja Lest Diet. Välismaa artistidest on esindatud näiteks sellised suured nimed nagu Dillon Francis, Thee Mike B, Borussia, Mad Villains, Astronomar ja DJ Sega.

Foto: Pressimaterjalid

Top Billin korraldab Tallinnas peoseeriat, mis kannab nime For The Hood. Esimene pidu toimus klubis Protest, kus mängisid Top Billini plaadifirma asutajad DJ Flipperi, Sharkslayer, külalis-DJ’d Paul Oja, Niklavz ja FVLCRVM.

Sellel nädalavahetusel, laupäeval 16.aprillil, toimub järgmine For The Hood pidu kulttuuriklubis Kelm. Peol esitletakse Soome trap-artisti Stick uut EPd nimega «Triumph» mis on produtsendi teine väljalase Top Billini alt ning millel teeb vokaaliga kaasa Londoni/Austraalia duo Kito & Reija Lee (Ed Banger, Mad Decent) üks osapool Reija.

Foto: Promopilt

Lisaks astuvad puldi taha Eesti superstaar-DJ ja produtsent Paul Oja koos Top Billin härrade DJ Flipperi ja Sharkslayeriga. Flipperi ja Sharkslayeri poolt võib oodata Londoni ja LA stiilis trap’i ja bassimuusikat.

Link üritusele siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles