Video: USA kõige kummituslikumas hotellis peatunu kaamerasse jäi oletatavalt kummitus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

USA Texase osariigi Houstoni lastemuuseumi direktor ööbis möödunud nädalalõpul Colorados Estes Parkis asuvas USA kõige kummituslikumaks hotelliks peetavas Stanley hotellis.

Henry Yau tegi ajaloolisest hoonest, mis oli aluseks kirjanik Stephen Kingi romaanile «The Shining» ja samanimelisele filmile, mille peaosas on Jack Nicholson, mitmeid fotosid, edastab news.com.au.

Mehe sõnul oli ta kuulnud, et selles hotellid liiguvad vaimud ja kummitused, kuid ta ei arvanud, et näeb mõnd sellist oma silmaga.

Kui Yau oli tegemas hotelli fuajee interjöörist pilte, jäi ta kaamera ette suurel trepil olnud inimkuju.

«Mulle ei meeldi teha interjööripilte, millel on inimesed ja ma ootan alati nende äraminekut. Teen pilte siis, kui keskkond on inimvaba,» teatas hotellis ööbinu.

Pilti tehes ei näinud ta kedagi trepil seismas.

Yau sõnul tundis ta end selles hotellis kummaliselt ja tal ei õnnestunud end välja puhata. Teda tabas suur üllatus, kui ta järgmise päeva hommikul nutitelefoniga tehtud pilte vaatas, sest märkas ühel fotol kummalist kuju.

Ta pani foto sotsiaalmeediasse teatega, et talle jäi Colorado kuulsas Stanley hotellis kummitus ette. Juba varasemast on selle hotelli kohta internetiavarustes palju pilte, millel väidetavalt on kummitused.

«Ma ei tea, kes seal kummitas. Hotellis viibides osalesin ekskursioonil, mille giidi teatel on seal ringi liikuvad kummitused õnnelikud. Loodan, et ka mina tabasin õnneliku kummituse,» nentis mees.

1909. aastal ehitatud hoone kohta hakkasid kummitusjutud levima 1970. aastatel.

Hotell Stanley leheküljel seisab, et tegemist on kummitusliku paigaga, mida on käinud puhastamas mitmed paranormaalsusega tegelevad eksperdid, kuid ikka leidub seal kummitusi, kes ei ole lahkunud.

Yau sõnul ei uskunud ta varasemal ajal paranormaalsetesse nähtustesse, kuid kummitushotellis tehtud foto näitas, et kummitused võivad olemas olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles