Leedu parim rokkbänd tuleb Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedu parimaks rockbandiks tunnustatud Colours of Bubbles
Leedu parimaks rockbandiks tunnustatud Colours of Bubbles Foto: promo

Eelmisel kuul ilmus Leedu muusikakriitikute ning publiku poolt parimaks rockbandiks tituleeritud ansamblil COLOURS OF BUBBLES uus album pealkirjaga “She is in Darkness”. Tegemist on ekstraordinaarse rockbändi teise kauamängivaga mis viib kuulajad muusikalisele rännakule XX sajandi keskpaiga Ameerika filmide brass’iseguste soundtrack’ide  ning tänapäeva indie radadele, tempides segu parajas annuses kantrielementidega. Kõik kokku moodustab kõrvale piisavalt põneva kokteili, mis ei jäta vähimatki kahtlust – see on lõunanaabrite suur õnnestumine!

Laulja Julijus Aleksova uuest plaadist: “Album ületab piire, mis tekivad meid kõiki ümbritsevast igapäevase elu pealiskaudsusest, ignorantsusest ja stereotüüpidest. Meie muusika ühendab endas elu varjuküljed, armastuse, viha, rõõmu, fantaasia, lootusetuse ja lootuse.”

Uut albumit iseloomustab hästi tugeva dokumentalistikaga muusikavideo loole “The edge of the world” mängib jõuliste sümbolitega mille läbivaks ideeks on valguse leidmine pimeduses.

Šiauliai juurtega bänd, millest leedu muusikakriitika räägib vaid ülivõrretes, on andnud üle 200 kontserdi Prantsusmaal, Poolas, Saksamaal, Soomes ja Baltikumis. 

Tallinnas ning Tartus tutvustab Colours of Bubbles oma uut plaati juba nüüd – 21 aprillil Tartus Genialistide klubis ning 22 aprillil Tallinnas klubis KiviPaberKäärid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles