Margit Peterson: Marilyn Kerro isa on elus ja elab Rakveres! (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro Selgeltnägijate tuleproovi finaalis
Marilyn Kerro Selgeltnägijate tuleproovi finaalis Foto: TV3

Tallinna Intuitiivteaduste Kooli lõpetanud Margit Peterson ütles, et ta tahaks kohtuda staarnõid Marilyn Kerroga ja temalt endalt kuulda, et tema bioloogiline isa polegi tegelikult surnud.

Peterson ütles ohmygossip.ee-le antud intervjuus, et ta tutvuks hea meelega Kerroga, kes on tema hinnangul väga tugev nõid.

«Kuid kõigepealt tahaksin, et ta seljataks rahva seas leviva müüdi, et ta bioloogiline isa on surnud, ei ole, elab Rakveres. Praegu on eestlane eksiarvamusel, et Marilyni  isa suri, aga suri tegelikult kasuisa. Mul on au tunda tema bioloogilist isa, Marlon Kerrot, kui ausat ja otsekohest inimest ja vägagi nägijat,» ütles Peterson.

Loe intervjuud ohmygossip.ee lehel!

Petersoni väide on aga paljudele mõistetamatu. Marilyn on ise öelnud, et ta pidas isa all silmas oma kasuisa, kellega ta üles kasvas.

Ka perekonnale lähedane tuttav rõhutas Elu24-le, et just kasuisa oli see, kes Marilyni väiksest peale kasvatas ja tema oli see, kellest nõianeiu selgeltnägijatesaates rääkis.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles