Manic Street Preachersi kontserdil astuvad külalisesinejatena üles Vaiko Eplik ja Eliit ning Frankie Animal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaiko Eplik & Eliit
Vaiko Eplik & Eliit Foto: Viktor Burkivski

Juba esmaspäeval, 18. aprillil astub Nordea Kontserdimajas üles briti kultusbänd Manic Street Preachers. Manicute ainsa Baltikumi kontserdi külalisesinejateks on Vaiko Eplik ja Eliit ning Frankie Animal. Piletid kontserdile on müügil Piletilevis. 

Esmaspäeval, 18. aprillil astub Nordea Kontserdimajas oma legendaarse albumi ‘Everything Must Go’ juubelituuri raames üles briti rokkbänd Manic Street Preachers. Bändiga liituvad Tallinnas suurepärased kohalikud esinejad – Vaiko Eplik ja Eliit ning Frankie Animal. Manicutele meeldisid mõlemad bändid nii väga, et valida oli raske ning erandkorras otsustati kahe külalisesineja kasuks.

Vaiko Eplik on kahtlemata üks olulisemaid figuure Eesti muusikas. Tema talent ja kirg muusika vastu paistavad kaugele välja ning Eliidi looming on eestlaste hulgas palavalt armastatud. Eplik on musitseerinud mitmetes erinevates koosseisudes, produtseerinud muusikat nii endale kui paljudele teistele, võitnud parima meesartisti auhinna Eesti Muusikaauhindade jagamisel, osalenud mitmes muusikalis ja helindanud ka filme. Frankie Animal on sel kuul välja andmas oma debüütalbumit ning üks esimesi võimalusi uut muusikat live-esituses kuulda avanebki esmaspäeva õhtul Nordea Kontserdimajas. “On väga suur au nii legendaarse bändiga lava jagada. Ootame esmaspäeva väga,” kinnitab Frankie Animali solist Marie Vaigla. 

Manic Street Preachersi kõige olulisemaks albumiks peetud brit-popi kõrgajal välja antud plaadi nimega ‘Everything Must Go’ ilmumisest möödub sel kevadel 20 aastat. Tähistamaks albumi juubelit, suundubki Walesist pärit bänd turneele, kus igal kontserdil esitatakse album publikule täispikkuses ja tuuri esimene kontsert toimub just nimelt Tallinnas. Mitu lugu antud albumilt on küll pea alati Manicute kontsertkavas, kuid mõnda pala ei ole enne seda tuuri lives esitatud alates aastast 1996. Lisaks kuuleb kontserdil loomulikult ka hitte Manicute teistelt plaatidelt.

Manic Street Preachers, Vaiko Eplik ja Eliit ning Frankie Animal esinevad Nordea Kontserdimajas esmaspäeval, 18. aprillil. Piletid nii iste- kui ka seisukohtadele on müügil Piletilevis.

Ajakava:

18.00 Uksed

19.00 Frankie Animal

19.50 Vaiko Eplik ja Eliit

Orienteeruvalt 21.00 – Manic Street Preachers

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles