Täna «Radaris»: Endine Eesti korvpallikoondise peatreener võitleb püramiidskeemiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarten van Gent
Maarten van Gent Foto: Pressimaterjal / Radar

Eestis elav hollandlasest kunagine Eesti korvpallikoondise peatreener Maarten van Gent võtab endale tänases “Radaris” südameasjaks paljastada ühe püramiidskeemi olemus. Radar käib temaga kaasas ja vaatab, kuidas see tal õnnestub.

Uhked autod. Esklusiivsed reisid. Enneolematult lihtne ja uskumatult tasuv investeerimisvõimalus. Kes ei tahaks sellest kõigest osa saada? Seame sammud uue skeemi esitlusele, kus lubatakse meie investeeringule suurt tootlust. „Aastas teenite 6943 dollarit – päris hea!“ räägitakse selle skeemi esitlustel.

„Püramiidskeem – sest just seda see on!“ ütleb sellele vastuseks tänasel päeval Rakvere lähedal pensionipõlve pidav Maarten van Gent.

Igal juhul otsib juba mõnda aega Eestis liitujaid uus skeem, mis pakub teile võimalust anda rendile osa oma arvuti kõvakettast. Teilt küsitakse selle eest esmalt raha sissemaksuks, kuid lubatalse vastutasuks meeletut, lausa 150%-list tootlust. Selle skeemi nimi on Kairos Technologies.

Van Genti mäletatake ehk kõige paremini tema korvpallitreeneri karjääri järgi - 90ndate lõpus oli ta nii Tallinna Kalevi kui Eesti korvpallikoondise peatreener. Vähem teatakse teda kui ettevõtjat, kes investeerinud nii kinnisvarasse, naftasaaduste bisnisesse kui mujale. See tähendab, et investeerimine ei ole talle sugugi võõras asi. „Minu jaoks on investeerimise juures üks lihtne reegel – kui see lugu, mida sulle räägitakse, on liiga hea, et tõsi olla, siis see pole tõsi.”

Miks on Maarten van Gent otsustanud sellise teekonna ette võtta ning missuguse ettevõttega on Kairose näol tegemist, vaata täna õhtul kell 20.30 Kanal 2 saates “Radar”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles