TOP 7: Kuulsad ja kaunid Eesti naised, kes on donžuan Martin Saarele muusadeks olnud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kunstnik Martin Saar, kes on vahelduva eduga elanud Tallinnas ja New Yorgis, avab neljapäeval näituse kodumaal. Saar, kes on hetkel keskendunud abstraktse ja realistliku maalistiili kokku sulandamisele, pühendas end viimased seitse aastat portreede maalimisele. Portreesid on ta maalinud mitmetest kaunitest Eesti modellidest ja lauljatest, kes on olnud mehe sõbrannadeks, kallimateks ja muusadeks. 

Enne seda, kui kunstnik Martin Saar läks kokku juuksuri Kati Vaikrega, oli ta aastate jooksul Tallinnas kogunud donžuani kuulsust, sest ta alati liikus seltskonnas kaunite naiste seltsis: modellide ja seksikate kuulsustega. 

Martin Saare kodulehel on rida digitaalseid portreesid, kus on kujutatud naisi, kel on tema elus olnud tähtis koht: Helen Randmäe, Merily Jürna, Evelyn Mikomägi, Kaia Triisa, Evely Ventsli, Eda-Ines Etti ja muidugi Kati Vaikre. 

Martin Saare uus näitus avatakse neljapäeval Apelsini Raudtee Restos. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles