Treiler: «Grey anatoomia» autorilt linastub uus seriaal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesari „Pettus“ (The Catch)
Telesari „Pettus“ (The Catch) Foto: Fox Life

Ülimenukate draamasarjade „Grey anatoomia“ ja „Skandaal“ autor Shonda Rhimes on televaatajate rõõmuks loonud uue sarja „Pettus“ (The Catch), mis esilinastub juba täna õhtul kell 21.55 FOX Life kanalil. 

„Pettus“ räägib edukast eradetektiivist Alice’ist (Mireille Enos), kelle igapäevatööks on petiste paljastamine. Alice’i elu liigub ülesmäge – tal on unistuste töö ning kihlatu Christopher (Peter Krause), kellega nad otsivad ühist kodu. Kuid ühel päeval avastab Alice, et Christopher, kelle tegelik nimi on Ben, on võtnud tema kontolt 2 miljonit dollarit ning kadunud. Alice alustab isiklikku uurimist Beni leidmiseks; kuid äri püsimiseks peab ta hoidma saladust, et on ise petturi lõksu langenud.  

Seriaali peategelast Alice’it kehastab Mireille Enos, kes on televaatajatele tuttav põnevussarjast „The Killing“ ning draamafilmist „If I stay“. Alice petturist kihlatut mängib seriaalides „Mulla all“ (Six Feet Under) ja „Räpane raha“ (Dirty Sexy Money) meeldejäävad rollid teinud Peter Krause. Teistes osades Sonya Walger (The Parenthood; Power), Jay Hayden(Battleground; The Talent Show), Rose Rollins (Bosch), Alimi Ballard (CSI: Crime Scene Investigation) jt.

Sari on eetris igal teisipäeval kell 21.55 FOX Life kanalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles